• Boldog Karácsonyt Mindenkinek!


    Remélem mindenkinek jól telnek az ünnepek :) Tudom, hogy új fejezetekkel még szebb lenne. Akartam készülni nektek néhány új Showalter fejezettel legalább az ünnepekre, de sajnos nem úgy jött ki semmi, ahogy kiszámoltam időben :( Azért holnap már mindenképpen szolgálok fejezettel, szóval remélem senki nem akar megkövezni. ;)
    A vizsgáim jól sikerültek (eddig), majd Januárban folytatom, és sajnos még az ünnepek alatt a kiadónak készülő kéziratom is be kell fejeznem, mert nyakamon a határidő, szóval még január 10-ig biztosan lassú leszek. Sajnálom, ez most így jött ki :( De utána ígérem pótolok és kárpótlásként annyira belehúzok, hogy minden nap kaptok egy fejezetet :D
    Köszönöm a türelmetek és megértésetek, és kívánok mindenkinek nagyon szép karácsonyt. :) Remélem sok könyvet kaptatok, nem beszélve más csudajó ajándékokról. Én kaptam 17 angol könyvet, szóval tudok majd miből válogatni nektek ;)
    Na de csak szép sorjában! :D
    Mindenkinek jó puncsiszogatást a téli hidegre való tekintettel, igyatok sok forraltbort, ünnepeljetek és tömjétek magatokat degeszre sütivel ;)
    Puszi:
    Alysia :)

0 megjegyzés: