• :)

    Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, bár csak holnap lesz a születésnapom :D Nos, azért ti kapjátok a kárpótlást, mert számomra csalódás volt a születésnap és eléggé lehangolt vagyok, szóval legalább nektek szeretnék a kedvetekben járni. Felmerült a kérdés, hogy akarok-e még fordítani eztán Showaltertől, nos, a válaszom: IGEN. :D Szupernagy igen, ugyanis már ki is néztem a következő sorozatot, ami érdekel, most megmutatom nektek is.


    Ez Gena Showalter Alien Huntress sorozata, ami tervben van, csak még előtte teszünk egy kis kanyart :D Ugyanis mint jobb oldalt látjátok, még nem került fel a listára a kis könyvecske. Mindjárt kibővítem még néhány számmal, hogy lássátok pontosan, mik a terveim. Ja, és a kárpótlás számomra azért is fontos, mert úgy érzem az elmúlt fél évben csúnyán elhanyagoltam a blogot és bennetek, és ezt most szeretném pótolni. 
    Ebben a két hétben, ameddig "pihenhetek" a suli előtt (értsd: nincs annyi tanulnivaló, de azért van) -.-' be akarom fejezni Showalter könyvecskéjét, és egész jó úton haladok afelé, ha tartom a tervezett ütemet :)

    Remélem örömet tudok szerezni nektek még sokáig a könyvecskékkel, amik bár nem tökéletesen lesznek lefordítva, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy élvezni tudjátok a fordításokat.
    Remélem, hogy az új ACTA egyezmény meg minden hülyeség amivel most cenzúrázni akarják a netet nem figyel fel rám és meg tudunk itt bújni, de ha gáz lesz belőle is megoldjuk valahogy :D

    És akkor most ez itt egy kis önreklám helye, néhány barátommal nyitottunk közösen egy új blogot. Igaz, lassan tucatblog lesz és lehet titeket nem is érdekel, de azért terjesszétek, ha gondoljátok. Köszike :D Amúgy az oldal az általunk (többnyire általam :P) olvasott könyvekről ad egy (reményeim szerint) pártatlan áttekintést és kedvcsinálót. Sok olyan könyvet fogtok itt megtalálni, amit fordításra tervezek. 

    Itt a link:   I Heart Reviews

    Puszi mindenkinek:

    Alysia :)

0 megjegyzés: